22.6 C
Athens

Ιμπραΐμοβιτς: Ποια playoffs; Δεν ξέρω καν αν θα είμαι ζωντανός μέχρι τότε!

Ο Ζλάταν μας… κούφανε ξανά! Ο Σουηδός αστέρας της Μίλαν είδε την εθνική του ομάδα να φεύγει ηττημένη από τη Σεβίλλη μετά τη μάχη της πρωτιάς απέναντι στην Ισπανία και να μπαίνει στη διαδικασία των μπαράζ του Μαρτίου, ώστε να διεκδικήσει ένα χρυσό εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Βέβαια, για τον «Ίμπρα» το διάστημα Νοέμβριος – Μάρτιος δεν είναι μικρό, καθώς στη ζωή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Ναι, ακούγεται και είναι μακάβριο, αλλά από τον Ζλάταν όλα να τα περιμένεις…

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν θα είναι ξανά διαθέσιμος για την εθνική του ομάδα στο playoff του Μουντιάλ, ο 39χρονος φορ της Μίλαν ήταν ξεκάθαρος. Ή και όχι. Πάντως, σίγουρα αντιμετώπισε τον αποκλεισμό με χιούμορ.

«Αν θα είμαι εκτός από το πρώτο ματς στα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Θα δούμε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω καν αν θα είμαι ακόμα ζωντανός μέχρι τα playoffs», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει αναφορικά με το χθεσινό ματς.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία, είμαστε απογοητευμένοι που δεν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς