24.6 C
Athens

Γκάφα ολκής από την UEFA: Μπέρδεψε τον Μασούρα με τον… Πέλκα σε ανάρτηση στο Instagram (pic)

Το είδαμε κι αυτό από την UEFA! Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με μία ακόμη «κρύα» ισοπαλία απέναντι στο Κόσοβο, με το υπέροχο γκολ του Μασούρα να είναι ό,τι καλύτερο κρατήσαμε από τον χθεσινό αγώνα στο… άδειο ΟΑΚΑ.

Βέβαια, η φάση του 1-0 της Ελλάδας φαίνεται να μπέρδεψε αρκετά τους ανθρώπους της UEFA και πιο συγκεκριμένα όσους διαχειρίζονται τα social media της διοργάνωσης του Euro.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ ΜΕ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΠΕΛΚΑ

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατόρθωσε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να μπερδέψει τον άσο του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Πέλκα! Πώς έγινε αυτό; Στη φωτογραφία που συνοδεύεται με το κείμενο «πρώτο επίσημο γκολ» (ήταν το δεύτερο, καθώς είχε σκοράρει και με το Λιχτενστάιν το 2019) απεικονίζεται ο διεθνής επιθετικός της Φενέρ, ενώ αναφέρεται το όνομα του Γιώργου Μασούρα.

Ο επίσημος λογαριασμός του «Euro 2024» δεν φρόντισε καν να διορθώσει αυτή την παρατυπία, αφήνοντας μέχρι και σήμερα (17 ώρες μετά) την εν λόγω ανάρτηση στον «αέρα» του Instagram, σε μία στιγμή… παραφροσύνης!

Βέβαια, για να τους δώσουμε κι ένα ελαφρυντικό, αξίζει να σημειωθεί ότι σε παρόμοια ανάρτηση στον λογαριασμό της διοργάνωσης στο Twitter τα πάντα είναι σωστά. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο διαχειριστής του Twitter μάλλον δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με αυτόν του Instragram, με αποτέλεσμα να μας χαρίσουν μία -διπλή- γκάφα ολκής.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς