20 C
Athens

Μπαρτζώκας: Δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί σε αυτά τα ματς, με προσοχή η ενσωμάτωση του Έισι

Ο Ολυμπιακός «γκάζωσε» στο τρίτο δεκάλεπτο ξεπερνώντας πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (86-68) το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να χαλαρώνουν στα ματς του πρωταθλήματος, ώστε να μην χάνεται η χημεία του συνόλου.

Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην πολυαναμενόμενη ενσωμάτωση του Κουίνσι Έισι στις προπονήσεις, επισημαίνοντας ότι αυτή πρέπει να γίνει με προσοχή για δύο πολύ σημαντικούς λόγους, που έχουν να κάνουν με την ομοιογένεια του ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν υποτονικοί, δώσαμε 75% στα δίποντα στον ΠΑΟΚ, που έπαιξε καλά. Επιτρέψαμε εύκολο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλό αμυντικό ματς. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ματς διεκπεραίωσης για μας. Υπάρχουν καλές ομάδες, καλοί παίκτες και προπονητές και αν είσαι χαλαρός και υποτονικός μπορεί να το πληρώσεις. Σε αυτά τα ματς οι παίκτες είναι πιο χαλαροί και θέλουν να σκοράρουν περισσότερο, όμως το ομαδικό παιχνίδι είναι αυτό που βοηθά όλους τους παίκτες», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την ενσωμάτωση του Κουίνσι Έισι, είπε: «Έκανε δύο ατομικές προπονήσεις, από αύριο θα μπει με την ομάδα. Ασυναίσθητα όταν έρχεται ένας νέος παίκτης όλοι περιμένουν αυτόν. Πρέπει να τον βάλουμε προσεκτικά στην ομάδα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα ώστε να μη χαλάσει τη χημεία της».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς