19.4 C
Athens

Νέα «επιτυχία» της ΕΡΤ: Μεταδίδει το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός μέσω ενός stream που κολλάει και δείχνει… κερκίδες!

Το είδαμε κι αυτό από τη Δημόσια Τηλεόραση! Τη στιγμή που το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ βρίσκεται σε εξέλιξη, οι συχνότητες της ΕΡΤ όχι μόνο δεν μεταδίδουν τον αγώνα -όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί- αλλά τον έκαναν… πάσα σε ένα live stream που συνεχώς κολλάει και που και που δείχνει και την εικόνα από το τερέν.

Δεν είναι η πρώτη φορά και είναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Γι’ αυτό εγγυάται η παραδοσιακή… ανεπάρκεια της δημόσιας τηλεόρασης. Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό παραμένει στον τηλεοπτικό «αέρα» τι κι αν βρίσκεται ήδη στα μισά του χάρη στα «μαγικά» των ανθρώπων της ΕΡΤ.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξή του, πρέπει να ανοίξουν υπολογιστή ή κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή πέραν της τηλεόρασης κοντά τους και να κάνουν αρκετή υπομονή, καθώς πέρα από κολλήματα, η εικόνα σπανίως μεταφέρεται στη live δράση, μένοντας διαρκώς κολλημένη στις κερκίδες της Πυλαίας.

Άλλη μία γκάφα ολκής από την ΕΡΤ, που δείχνει ότι κάτι παθαίνει κάθε φορά που πρόκειται να δείξει κάποιο ματς του Ολυμπιακού…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς