19 C
Athens

Κοσίδης: Θέλω να μοιάσω στον Λεβαντόφσκι (vid)

Μεγάλες φιλοδοξίες από τον νεαρό επιθετικό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κοσίδη. Ο 19χρονος στράικερ της Ένωσης βρήκε δίχτυα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, στο σημερινό ντέρμπι της Super League 2 στη Λεωφόρο, και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι το όνειρό του είναι να μοιάσει στον σπουδαίο και για πολλούς αξεπέραστο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αν και δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Αποτυπώνει, ωστόσο, την προσπάθεια που έγινε. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Βγάλαμε όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους παίκτες, όπως εμείς, να παίρνουν ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής. Είναι σκαλοπάτι για την πρώτη ομάδα η δεύτερη», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για την παρουσία των Μπακάκη και Γέβτιτς, τόνισε: «Μαθαίνουμε καθημερινά από αυτά τα παιδιά, τον τρόπο και τις αξίες, που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής».

Τέλος, αναφορικά με τον παίκτη στον οποίο θα ήθελε να μοιάσει, απάντησε: «Στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, είναι τοπ στράικερ, είναι κορυφαίος»!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς