16.6 C
Athens

Moto Gp: Βαθιά υπόκλιση στον Ρόσι που ολοκλήρωσε τη σπουδαία καριέρα του (vid)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι τερμάτισε μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και όπως ήταν φυσικό άπαντες υποκλίθηκαν στον «γιατρό», εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη τους για τα όσα έδωσε στο Moto Gp.

Στο Gp της Βαλένθια γράφτηκε ο επίλογος μιας περιπέτειας που άλλαξε το αγώνισμα του Moto Gp, αφού εκεί έμελλε να βάλει τέλος στην καριέρα του ο τεράστιος Βαλεντίνο Ρόσι. Μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και θριάμβους που σημάδεψε τις πίστες που φιλοξένησαν έναν από τους καλύτερους οδηγούς στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε την Κυριακή 14/11 στη 10η θέση, όμως αυτό έχει μικρή σημασία μπροστά στο γεγονός ότι οι φίλοι των μηχανών δεν θα ξαναδούν το είδωλό τους να ανοίγει το γκάζι και να τους προσφέρει στιγμές γεμάτες ένταση και αδρεναλίνη.

Ο Ιταλός αναβάτης είδε όλους όσους βρίσκονταν στην πίστα της Βαλένθια να υποκλίνονται μπροστά του και μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης να υποβάλλουν τον σεβασμό τους για όλες τις στιγμές που τους χάρισε.

Για την ιστορία στον αγώνα πρώτος έριξε την καρό σημαία ο Μπανάια, ενώ οι Μάρτιν και Μίλερ εδραίωσαν την Ducati στις τρεις πρώτες θέσεις. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Μιρ, Κουαρταραρό, Ζαρκό, Μπίντερ, Μπαστιανίνι, Αλέιξ Εσπαργκαρό και Ρόσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς