16.5 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Αισιοδοξία Πιεμπονγσκάντ για τη συμφωνία»

Αισιοδοξία υπάρχει από τους ανθρώπου του Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού

Όπως είναι γνωστό ο Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ είχε έρθει στην Ελλάδα με άκρα μυστικότητα και είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να μιλήσουν για το αύριο του Παναθηναϊκού.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» τα ξαναείπαν εν νέου την Πέμπτη (23/8) μαζί μετά επιτελεία τους και σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» η κουβέντα κράτησε μέχρι το απόγευμα.

Tο ρεπορτάζ ανέφερε πως  έγινε συζήτηση για όλα τα ανοιχτά θέματα που έχουν απομείνει για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.

Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα ο Πιεμπονγσκάντ θα επιστρέψει ξανά στην Αθήνα (χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία), ώστε να υπογράψει -πιθανώς- ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Αλαφούζο για την παραχώρηση των μετοχών του «τριφυλλιού».

Οι άνθρωποι του Ταϊλανδού είναι αισιόδοξοι για την άμεση συμφωνία, καθώς είδαν πως και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος έχει υλοποιήσει από την πλευρά του τα όσα είχαν συμφωνηθεί.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το χρονοδιάγραμμα για τη μεταβίβαση των μετοχών μιας και οι συνεργάτες του Πιεμπονγσκάντ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και δεν διαρρέουν καμία πληροφορία προς τα έξω, τονίζοντας πως αυτές οι λεπτομέρειες θα συμφωνηθούν μεταξύ Παϊροτζ και Αλαφούζου και θα περιέχονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς