18 C
Athens

Απίστευτη απόφαση: Επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 λιρών στην 11χρονη που αγκάλιασε τον Ρονάλντο

Το είδαμε κι αυτό εν έτη 2021! Η μικρή φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έκανε «ντου» στο γήπεδο της εθνικής Ιρλανδίας με τη λήξη του αγώνα της χώρας της με την Πορτογαλία, μας χάρισε την πιο όμορφη στιγμή του χθεσινού ισόπαλου (0-0) αγώνα, ωστόσο για κάποιος αποτέλεσε την τέλεια αφορμή για… πρόστιμο, ακόμα κι αν το παιδάκι ήταν ανήλικο!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η 11χρονη Άντισον Γουίλιαν σε ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας της, της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 λιρών από τις τοπικές αρχές μετά την εισβολή «αγάπης» στο γήπεδο, για να συναντήσει από κοντά το μεγαλύτερο είδωλό της.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μου επιβλήθηκε πρόστιμο που μπήκα στο γήπεδο αλλά ο πατέρας μου θα το πληρώσει. Ήμουν στη δεύτερη σειρά, πήδηξα ένα εμπόδιο που υπήρχε και βρέθηκα στο γήπεδο.

Έπειτα έτρεξα και υπήρχαν σεκιούριτι που με κυνήγησαν αλλά είχαν μπει και άλλοι δύο φίλαθλοι από την άλλη γωνία του γηπέδου και έτσι συνέχισα να τρέχω.

Τότε ήταν που φώναξα δυνατά το όνομα του Ρονάλντο. Γύρισε και με είδε και είπε στους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να με αφήσουν. Ήρθε τότε προς το μέρος μου.

Ήμουν σε κατάσταση σοκ, έκλαιγα και ουσιαστικά του ζητούσα τη φανέλα λέγοντας “σε παρακαλώ, είμαι τεράστια φαν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς