23.5 C
Athens

Η θετική σκέψη του Αγουέρο και η «πληρωμένη» απάντηση στις φήμες περί απόσυρσής του (pic)

Κουν Αγουέρο και απόσυρση; Μάλλον όχι τόσο εύκολα. Σύμφωνα με τον Αργεντίνο άσο της Μπαρτσελόνα, τα σενάρια περί απόσυρσής του, που κυκλοφορούν από το πρωί της σημερινής ημέρας, δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα, παρά το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ίδιος με την καρδιά του.

https://athlosnews.gr/pithano-na-aposyrthei-o-agouero/

Ο 33χρονος στράικερ δείχνει να μην σκέφτεται ακόμα το ενδεχόμενο της πρόωρης απόσυρσής του λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και φρόντισε να δώσει την απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κρεμάει άμεσα τα παπούτσια του, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο Αγουέρο έγραψε: «Σχετικά με τις φήμες, σας λέω ότι ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών της ομάδας, κάνω εξετάσεις και θεραπείες και παρακολουθώ την εξέλιξη της κατάστασης για τις επόμενες ημέρες. Πάντα είμαι θετικός».

Η καρδιακή αρρυθμία είναι σίγουρα κάτι που δεν προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στον Αργεντινό άσο, ωστόσο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε τέτοιες περιπτώσεις και εφόσον οι γιατροί δεν του δώσουν το τελικό «οκ», τότε ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσει στο άμεσο μέλλον. Πάντως, με τη θετική σκέψη δεν έχει να χάσει κάτι, αφού έχει αποδείξει πολλάκις και στο πρόσφατο παρελθόν ότι μέσα από τα προβλήματα γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Περισσότερες απαντήσεις στο χορτάρι, άμα την επιστροφή του, που εκτιμάται ότι θα γίνει σε 3 μήνες από σήμερα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς