20.5 C
Athens

Ινιέστα: Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα

Οι GOAT της Μπαρτσελόνα «έλκονται» ακόμα και σήμερα από την πρώην ομάδα τους, με τον Αντρές Ινιέστα να εκφράζει την επιθυμία του για επιστροφή στους μπλαουγκράνα.

Μετά την επιστροφή του Τσάβι και τις σκέψεις για Πουγιόλ, ο 37χρονος πήρε… σειρά δηλώνοντας πως βλέπει το ισπανικό κλαμπ σαν σπίτι του και θέλει να κάνει οτιδήποτε για να το βοηθήσει.

«Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, αλλά θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή στη ζωή μου. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, στο σπίτι μου, για να μπορέσω να συνεχίσω να βοηθάω με έναν άλλο τρόπο την ομάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει», τόνισε ο μέσος της Βίσελ Κόμπε σε πρώτο χρόνο και συνέχισε λέγοντας

«Θα ήθελα να πάρω την άδεια προπονητή, αλλά δεν ξέρω αν θα την εξασκούσα τελικά. Μου αρέσει να ζω το παρόν, να παίζω ποδόσφαιρο και βλέπουμε στο μέλλον. Είναι δυσάρεστο να βλέπεις την Μπαρτσελόνα έτσι. Δεν είναι ευχάριστο γιατί βλέπεις συμπαίκτες που υποφέρουν, τους φιλάθλους. Όταν κάτι για το οποίο νοιάζεσαι βλέπεις ότι υποφέρει, πονάει»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς