18.4 C
Athens

Χεζόνια: Μου άξιζαν οι αποδοκιμασίες, θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού συνοδεύτηκε από νίκη με την Ούνικς Καζάν (72-74) αλλά και από αποδοκιμασίες από πλευράς οπαδών των Πρασίνων.

Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε στη NOVA μετά το ματς και τόνισε πως θέλει να επιστρέψει ενώ ξεκαθάρισε πως οι αποδοκιμασίες του… άξιζαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος: «Ανατρίχιασα όταν προσγειώθηκα στην Αθήνα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που αγαπάς και απέναντι στους ανθρώπους μου. Δεν ήταν εύκολο να το κάνω, αλλά το έκανα».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Μου άξιζαν οι αποδοκιμασίες. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Έχουν δίκιο, ούτε εγώ μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Προσωπικά τους συγχωρώ, θα τους αγαπώ πάντα. Είναι οι άνθρωποι μου. Πάντα θα αγαπώ αυτή την ομάδα».

Για την κίνηση του να «προσκυνήσει» το τριφύλλι στο κέντρο του γηπέδου: «Μόνο ΠΑΟ. Δεν θα αλλάξει τίποτα την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό. Είμαι πιστός στην ομάδα».

Για το μέλλον και το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί όταν σχεδιάζω κάτι και δεν γίνεται και με στεναχωρεί. Πήρα μια απόφαση με λάθος ανθρώπους. Φυσικά και θέλω να επιστρέψω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς