16.4 C
Athens

Αποθέωσε τον φετινό Ολυμπιακό ο Πασκουάλ: «Από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague σε άμυνα και επίθεση»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη φετινή απόδοση των Ερυθρολεύκων ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής (12/11) αναμέτρησης της Ζενίτ με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (12/11) το απόγευμα (19:00) τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, ταξιδεύοντας στη Ρωσία με την ανεβασμένη ψυχολογία των συνεχόμενων νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που προβληματίζει έντονα τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού γνωρίζει από πρώτο χέρι την ομάδα του Μπαρτζώκα, την οποία και χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες μέχρι τώρα στη σεζόν σε ό,τι έχει να κάνει με την Ευρωλίγκα, αποθεώνοντας την αμυντική και επιθετική της λειτουργία.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας αυτή την στιγμή. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι και συνεχίζουν την καλή δουλειά και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι μία δυνατή ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου μπασκετικής γνώσης, εμπειρία και ποιότητα.

Αυτή την στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης. Ωστόσο, η ομάδα τους είναι καλή τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Βάσει των χαρακτηριστικών τους είναι για εμάς από τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Δεν είμαστε πλήρεις και θα χρειαστούμε χρόνο για να γίνουμε πιο συμπαγείς. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή παίζουμε πολύ καλύτερα και είμαστε έτοιμοι για μάχη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς