19 C
Athens

«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών στον Μπερτόγλιο – Χάνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Όπως αναμενόταν και σας είχε ενημερώσει το FWS από την περασμένη Δευτέρα, ο Φακούντο Μπερτόγλιο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με τον Βόλο, κάτι που τον θέτει εκτός από τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός).

 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπορεί να έβγαλε χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού φεύγοντας με το «διπλό», παρά τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής κυριακάτικης αναμέτρησης, αλλά είδε τον αρχηγό της Φακούντο Μπερτόγλιο να αποχωρεί με απευθείας κόκκινη κάρτα από το χορτάρι, μετά τον διαπληκτισμό του με τους Μπαριέντος, Γκρίλο και Νίνη.

Σύμφωνα λοιπόν με το φύλλο αγώνα του διαιτητή Καραντώνη, οι τρεις πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου γεγονότος γρονθοκόπησαν αντίπαλο κάτι που σημαίνει βίαιη συμπεριφορά και τιμωρείται με αποκλεισμό τριών αγώνων, όπως και ίσχυσε για τον Αργεντινό εξτρέμ των Κιτρίνων.

Έτσι, ο ίδιος θα απουσιάσει από τα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα, αλλά και το κρίσιμο ντέρμπι της Τούμπας ενδιάμεσα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς