21.3 C
Athens

Κασιμίρο: Στην αρχή έκαναν τα πάντα για να με πείσουν – Δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι της απόλυσής μου

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Λουίς Κασιμίρο, μετά την απόλυση του από τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ακόμη προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους της απόλυσης του από τους Πατρινούς, τονίζοντας πως παρά τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που «απολύθηκε με τέτοιο άδικο τρόπο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Mundo Deportivo ο… απορημένος Κασιμίρο, στην θέση του οποίου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Ηλίας Ζούρος:

«Μου προκάλεσε έκπληξη γιατί παίξαμε στον τελικό του Σούπερ Καπ και ήμασταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Στο Eurocup χάσαμε δύσκολα από Βαλένθια και Γκραν Κανάρια και δεν ήμασταν καλοί στην Γαλλία. Οι λόγοι δεν είναι αθλητικοί, υπάρχουν τομείς στους οποίους έχουμε διαφορετικά κριτήρια με το κλαμπ και δεν είμαι ένας προπονητής που επηρεάζεται. Είναι η πρώτη φορά που απολύομαι από ομάδα σε καλή κατάσταση».

Δεν μπλέχτηκαν ποτέ στην δουλειά μου, αλλά τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιδιωτική σφαίρα της σχέσης μου με το κλαμπ. Δεν θέλω να κοιτάω πίσω, δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ήταν σαν μία παθιασμένη αγάπη: Στην αρχή έκαναν τα πάντα για να με πείσουν, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός.

Για το μπάτζετ και τους στόχους πρόσθεσε«Δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη κατεύθυνση. Μου είπαν απλά “θέλουμε να βελτιωθούμε”. Ήξερα ότι ήθελαν να “κυνηγήσουν” το Eurocup. Όσο για το μπάτζετ; Μιλάμε για 1.200.000 ευρώ, που είναι περίπου στον μέσο όρο στην Ελλάδα. Το κλαμπ δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά κάνει σωστά την δουλειά και έχει δώσει έμφαση στις ακαδημίες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς