17 C
Athens

Βλαχοδήμος: Αυτή η Εθνική έχει πολλές δυνατότητες

Τις μελλοντικές δυνατότητες της Εθνικής Ελλάδος να φτάσει ψηλά, τόνισε ο γκολκίπερ της, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας εξέφρασε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της FIFA, τις φιλοδοξίες που έχει για το συγκεκριμένο γκρουπ, τονίζοντας πως η εμπειρία που μαζεύουν οι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό είναι πολύ σημαντική

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Euro 2004: «Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Μαζί με όλη την οικογένεια παρακολουθούσαμε κάθε παιχνίδι. Εν τέλει καταλήξαμε να κερδίσουμε το τρόπαιο, κάτι που κανείς δεν περίμενε».

Για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ νέων με την φανέλα της Εθνικής Γερμανίας: ο να παίζεις σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό, και τότε φτάσαμε πολύ κοντά στον τελικό».

Για την πιθανή πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ: «Η ήττα από τη Σουηδία πριν από μερικές εβδομάδες διέλυσε όλες μας τις ελπίδες. Δεν είναι πλέον στα χέρια μας το αν θα περάσουμε και βασιζόμαστε στους ανταγωνιστές μας».

Για το ματς κόντρα στην Ισπανία: «Σίγουρα έχουμε πιθανότητες κόντρα στην Ισπανία Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και μετά να δούμε αν αυτό θα μας βοηθήσει να προσπεράσουμε την τερματική γραμμή».

Για το Euro 2024: «Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε εκεί. Είναι πάντα ιδιαίτερο για μένα να παίζω στη Γερμανία και ενάντια στη Γερμανία ή σε γερμανικές ομάδες. Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και είναι ακόμα πολύ νέα. Οι περισσότεροι από εμάς παίζουμε στο εξωτερικό και συλλέγουμε αρκετές εμπειρίες, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς