16.4 C
Athens

ΕΠΟ: Άγνωστοι έσπασαν αυτοκίνητο μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Επίθεση στο αυτοκίνητο Ανωτάτου δικαστικού λειτουργού και μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος κατήγγειλε το συμβάν κι έδωσε λεπτομερή κατάθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ η επίθεση έγινε τη νύχτα της Τετάρτης 10/11. Ο Αθλητικός Δικαστής βρέθηκε στη ΓΑΔΑ κι έδωσε κατάθεση για το περιστατικός, ενώ το Τμήμα Αθλητικής Βίας έστειλε άμεσα κλιμάκιο στο σημείο της επίθεσης προκειμένου να διερευνήσει το συμβάν.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε θέση για το γεγονός με ανακοίνωση που εξέδωσε, προκειμένου να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για την επίθεση και να καταδικάσει τις «μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών», όπως επίσης και την «τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου» στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους.

Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς