20.6 C
Athens

Ο Τσάβι ζήτησε να διακοπεί ο δανεισμός του Τρινκάο στη Γουλβς και την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Νέα εποχή με τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα κι όλα αρχίζουν να αλλάζουν σταδιακά ακόμα και σε επίπεδο ρόστερ. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και παρά τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι Καταλανοί θα επιδιώξουν την ενίσχυση τους για να εμφανιστούν καλύτεροι και να δώσουν στον Ισπανό προπονητή το περιθώριο να έχει κάποιους από τους παίκτες που επιθυμεί στην ομάδα.

Ένας από αυτούς είναι ο Φρανσίσκο Τρινκάο σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε από την Μπράγκα το καλοκαίρι του 2020 αντί 30.000.000 ευρώ όμως ποτέ δεν έπεισε τον Ρόναλντ Κούμαν και για αυτό παραχωρήθηκε δανεικός στη Γουλβς αντί 6.000.000 ευρώ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη προπονητή του, Μπρούνο Λάζε και η διακοπή του δανεισμού του δεν θα είναι εύκολη.

Με τη Γουλβς μετρά ένα γκολ σε εννέα συμμετοχές και οι Λύκοι διατηρούν οψιόν αγοράς ύψους 25.000.000 ευρώ. Ο Τσάβι είναι πεπεισμένος πως ο Τρινκάο μπορεί να δώσει πλάτος στην επίθεση της Μπαρτσελόνα και έτσι οι προσπάθειες επιστροφής του θα εκκινήσουν άμεσα. Το αν αυτό θα συμβεί θα το δούμε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς