20.9 C
Athens

Σοκ στη Γαλλία: Παίκτρια της Παρί έβαλε κουκουλοφόρους να χτυπήσουν με σιδερολοστούς συμπαίκτρια της!

Η 26χρονη ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και προχώρησε σε μια αποτρόπαια πράξη - Συνελήφθη από τις Αρχές και η Παρί Σεν Ζερμέν βοηθά στη διαλεύκανση της υπόθεσης

Η είδηση που αποκάλυψε η L’ Equipe το μεσημέρι της Τετάρτης (10/11) συγκλονίζει το γαλλικό ποδόσφαιρο και τον οργανισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις έως τώρα πληροφορίες όπως προκύπτουν από τη Γαλλία, η Αμινατά Ντιαλό που αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έβαλε δύο άνδρες κουκουλοφόρους να χτυπήσουν με σιδερολοστούς τη συμπαίκτρια της, Κέιρα Χαμραουί.

Ο λόγος προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ: Η 26χρονη ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για αυτό και έβαλε τους δύο μασκοφόρους να χτυπήσουν πολύ άσχημα τη Χαμραουί για αρκετή ώρα στα πόδια.

Το θετικό είναι πως το θύμα τη γλίτωσε με μερικά ράμματα αλλά προφανώς θα χάσει τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ είναι και σε κατάσταση σοκ.

Την ίδια ώρα, η Ντιαλό συνελήφθη από τις Αρχές και πραγματοποιείται έρευνα για το συμβάν με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει το γεγονός και να υποστηρίζει πως θα τοποθετηθεί εκ νέου – με τα μέτρα που θα λάβει – όταν διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς