17.6 C
Athens

Ο Πίπεν «καρφώνει» τον Τζόρνταν: Έπαιξε με γρίπη και το κάνατε θέμα…

Μαίνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πίπεν και τον τζόρνταν, αφού ο πρώτος σε κάθε ευκαιρία «χτυπάει» τον MJ για τα όσα έχουν καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ The Last Dance.

Ο υπαρχηγός της μεγάλης δυναστείας των Σικάγο Μπουλς σε νέες του δηλώσεις «κάρφωσε» τον Τζόρνταν, τονίζοντας ότι κι εκείνος είχε αγωνιστεί σε ματς κόντρα σε αντίξοες συνθήκες, όμως δεν έγινε ποτέ τόσο θέμα.

«Δεν θα έπαιζα σε Game 7 (σ.σ. αν γινόταν), απλά δεν ήμουν σε θέση να παίξω. Ήξερα από το Σάββατο ότι θα άντεχα το πολύ ένα παιχνίδι ακόμη και στο ξεκίνημα του ματς δέχθηκα ένα σπρώξιμο από τον Μαλόουν την ώρα που έκανα κάρφωμα. Αυτό με έφερε στα όρια μου για ολόκληρο το παιχνίδι.

Έτρεχα στ’ αποδυτήρια για να πάρω κορτιζόνη, έμπλαστρα, οτιδήποτε θα μπορούσε να με ανακουφίσει για να μπορέσω να συνεχίσω. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να παίξω σε Game 7».

Ερωτηθείς για τη σύγκριση ανάμεσα στο δικό του παιχνίδι που έπαιζε με δυσκολία και το περίφημο Flu game του Τζόρνταν, είπε:

«Αυτή είναι η εξομολόγησή μου πάνω στο θέμα. Θα σε ρωτήσω το εξής: Είναι ευκολότερο να παίξεις με κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου ή με γρίπη; Δεν βλέπω να γίνεται αναφορά σε “bad back games”, αλλά βλέπω να γίνεται αναφορά σε “flu games”. Γρίπη… Έλα τώρα, ρε φίλε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς