17.8 C
Athens

Σκωτία: Ομάδα διεξάγει διαγωνισμό στον οποίο ο νικητής θα αποφασίσει το όνομα του γηπέδου της

Καθημερινά στο διαδίκτυο διεξάγονται χιλιάδες – αν όχι εκατομμύρια – διαγωνισμοί, όμως σαν αυτόν που σκέφτηκε μία ομάδα στην Σκωτία δύσκολα θα ξαναβρεθεί.

Ειδικότερα, η Λάντουιτ Μέιορ ΦΚ, αποφάσισε να πουλήσει λαχνούς αξίας 20 λιρών, μέσα από τους οποίους ο νικητής της κλήρωσης θα έχει την δυνατότητα να δώσει το όνομα της αρεσκείας του στο γήπεδο της ομάδας, για τα εναπομείναντα παιχνίδια του 2021.

Η μοναδική προϋπόθεση που θέτει ο βρετανικός σύλλογος είναι η ονομασία να μην περιλαμβάνει ρατσιστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

«Αγοράστε έναν λαχνό για την κλήρωση με τιμή 20£ και εισάγετε το κείμενο που θέλετε για τη νέα ονομασία του σταδίου. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 23:59 της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια, ο σύλλογος θα κληρώσει έναν νικητή το επόμενο πρωί, διασφαλίζοντας ότι το στάδιο θα μετονομαστεί εγκαίρως για τον αγώνα εναντίον της Μπράιτον Φέρι ΦΚ και για τους άλλους επτά εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες της σεζόν.

Ακόμα κι αν δεν κερδίσετε, μπορείτε να επιδείξετε την απόδειξη της συμμετοχής σας σε οποιονδήποτε μελλοντικό εντός έδρας αγώνα για να αποκτήσετε δωρεάν είσοδο.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να ονομάσετε το γήπεδο (σχεδόν) όπως θέλετε, αρκεί να μην είστε ρατσιστές ή προσβλητικοί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κλαμπ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς