16.4 C
Athens

Καζάζης: Περιμένω την αντίδραση της ομάδας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (10/11, 19:00) τη Χέμπαρ, στον επαναληπτικό του Γ’ προκριματικού γύρου του CEV Champions League με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Για να ανατρέψει την ήττα με 3-1 σετ στη Βουλγαρία, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να πάρει και το «χρυσό» σετ. Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε πως περιμένει από την ομάδα του να δει αντίδραση.

https://athlosnews.gr/olybiakos-proteraiotita-sto-champions-league-i-se-mia-anepisimi-diorganosi-pou-legetai-ligk-kap/

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω την αντίδραση της ομάδας μας. Έχουμε απέναντι μια εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την νίκη και την πρόκριση. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει αποφασιστικότητα και μεγάλη θέληση και περιμένω από τους αθλητές μας να πιάσουν πολύ καλή απόδοση γιατί μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες για την πρόκριση», είπε στο olympiacossfp.gr.

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Tετάρτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς