23.5 C
Athens

Ίσακ: Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα για την Ισπανία

Ο Αλεξάντερ Ίσακ μπορεί, σε μεγάλο αλλά όχι οριστικό βαθμό, να «σκότωσε» τις ελπίδες της εθνικής Ελλάδας για πρόκριση, έστω ως δεύτερη στο Μουντιάλ, ωστόσο δεν μπορεί να ξεχάσει την ήττα από την εθνική μας στο ΟΑΚΑ στις αρχές Οκτωβρίου και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και στην Ισπανία, με την οποία οι Σουηδοί θα παλέψουν για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο φορμαρισμένος στράικερ της Σοσιεδάδ δείχνει να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του, αλλά γνωρίζει ότι για να επέλθει η πολυπόθητη απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, θα πρέπει πρώτα να παραμείνουν προσγειωμένοι, συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο πλάνο, αρχής γενομένης από το ματς με την Γεωργία την ερχόμενη Πέμπτη (11/11).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ίσακ στη «Marca»:

«Μου φαίνεται ότι λέγονται πολλά για το παιχνίδι μας με την Ισπανία. Δεν είναι όμως το πιο σημαντικό. Πρέπει να πάμε πρώτα στη Γεωργία για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, κάτι που μας στοίχισε στην έδρα μας. Η Ισπανία πρέπει επίσης να πάει στην Ελλάδα και να κερδίσει εκεί, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Εμείς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μετά από αυτές τις δύο συναντήσεις, θα δούμε πώς θα είναι η κατάταξη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς