20.2 C
Athens

Κληρώνει 23 Ιουλίου για το νέο πρωτάθλημα

Η κλήρωση της Basketleague θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων

Σε ένα μήνα από τώρα θα μάθουμε το πρόγραμμα της Basketleague για τη σεζόν 2018-19. Για την ακρίβεια την Δευτέρα 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, σε συνεδρίαση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αποφασίστηκε η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2018-19 να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 23/7.

Εγκρίθηκε, ακόμη, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το χορηγικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια και αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του, ενώ ορίστηκε ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ (International Marketing Advisor).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς