17 C
Athens

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν είχα εξωσυζυγική σχέση, να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου

Ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη δίκη και το σενάριο που τον θέλει να είχε εξωσυζυγική σχέση πριν σκοτώσει τη γυναίκα του στο σπίτι τους μπροστά στο κοριτσάκι τους.

Μιλώντας για την φωτογραφία στο εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;» του Θανάση Διαμαντόπουλου στο εξώφυλλο του οποίου βρίσκεται από τη μία ο «Δράκος του Σέιχ Σου», Αριστείδης Παγκρατίδης και από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο ίδιος ανέφερε ότι θέλει να αφαιρεθεί η φωτογραφία του για να μην επηρεάζεται η οικογένειά του.

Τέλος για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του ίδιου κατά την διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, το διαψεύδει λέγοντας ότι «ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση».

Η δήλωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον ΑΝΤ1:

«Μελετώ την δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με την φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου. Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς