20.5 C
Athens

Ο Ζλάταν αποκάλυψε το μυστικό της… ομορφιάς του με επικές ατάκες πριν τα ματς της Σουηδίας

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς  επέστρεψε μετά από σχεδόν 3 μήνες στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας για τα κρίσιμα 2 τελευταία ματς των Σουηδών, που θα κρίνουν τη θέση στην οποία θα τερματίσουν στον όμιλο της Εθνικής μας και κατά συνέπεια την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Σουηδοί έχουν το πάνω χέρι στην βαθμολογία, ωστόσο τα πάντα, αναφορικά με την πρώτη θέση, θα κριθούν στον εκτός έδρας αγώνα με την Ισπανία την τελευταία αγωνιστική.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο ματς με την Γεωργία, ο Ζλάταν ήταν απλώς… ο Ζλάταν και με επικές ατάκες για τη γήρανση στο σώμα, το μυαλό και την ομορφιά, μίλησε για τα πάντα εκτός από ποδόσφαιρο, μέχρι να του γίνουν και οι σχετικές ερωτήσεις για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην εθνική ομάδα, μετά την απουσία του από το πρόσφατο Eurο.

«Είναι ωραία. Επιτέλους!», σχολίασε αρχικά ο «Ίμπρα» και πρόσθεσε:

«Κάθε ημέρα γνωρίζω καλύτερα το σώμα μου, που γερνάει. Όμως το κεφάλι γίνεται νεότερο και γίνομαι πιο… όμορφος. Υπάρχουν νέα πράγματα κάθε ημέρα».

Όσον αφορά στο διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα και κυρίως από το EURO 2020, ο Ζλάταν, τόνισε: «Ήταν δύσκολο. Ήταν ένα από τα πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία και μου έλειπε να παίζω. Έπρεπε όμως να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Εάν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι εδώ, γιατί είμαι μέλος της ομάδας. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω και στα δύο ματς, θα παίξω και στα δύο. Εάν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Εξαρτάται από το τι θέλει αυτός».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς