16.5 C
Athens

ΑΕΚ: Κρούση σε Τσιφτσή ενόψει Ιανουαρίου

Την περίπτωση του ταλαντούχου τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνη Τσιφτσή, φαίνεται να εξετάζει έντονα τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ένωση καλοβλέπει την περίπτωση του 22χρονου κίπερ, που τις τελευταίες δύο σεζόν έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την ομάδα της Αρκαδίας και δεν αποκλείεται μέχρι τον Γενάρη να κάνει επίσημη κρούση στον Αστέρα για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.

Αξίζεις να σημειωθεί ότι ο «γίγαντας» ύψους 1μ και 91 εκ. των Αρκάδων δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 στον Αστέρα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που σε πρώτο βαθμό δείχνει να μην αποτελεί εμπόδιο για τους Κιτρινόμαυρους που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσουν πάνω του για τα επόμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ υπολογίζει πάντα τον Στάνκοβιτς ως βασική της επιλογή, έχοντας σε δεύτερη μοίρα των Τσιντώτα και τον εξαιρετικό φέτος Αθανασιάδη ως δανεικό στην Σέριφ Τίρασπολ.

Τη φετινή σεζόν ο Τσιφτσής μετράει ήδη 4 εμφανίσεις, ενώ συνολικά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 10 από τα 24 παιχνίδια του με τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς