17.7 C
Athens

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δικαιώνει συνεχώς τον Ολυμπιακό

Το καλοκαίρι που πέρασε το σημαντικότερο σίριαλ στις μεταγραφές της ΚΑΕ Ολυμπιακός άκουγε στο όνομα Ντόρσεϊ.

Ο ομογενής γκαρντ ήταν ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Πειραιά, κάτι που γνώριζε και ο ίδιος. Πολλοί έγραφαν από τον Ιούνιο κιόλας για done deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον Ντόρσεϊ και του είχε εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του. Ο Τάιλερ τότε είχε στο μυαλό του το NBA κι έτσι είχε απαντήσει στους Ερυθρόλευκους ότι θα συζητήσουν μόνο εφόσον δεν κάνει το βήμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο καιρός πέρασε, ο Ντόρσεϊ δεν βρήκε αυτό που έψαχνε και κάπως έτσι τον θαυμάζουμε πλέον στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, να μεγαλουργεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην ομάδα του Πειραιά ο Ντόρσεϊ είναι από τους πρωταγωνιστές της μέχρι τώρα εξαιρετικής πορείας του Ολυμπιακού. Αγωνίζεται κατά μέσο όρο 24:10”, σημειώνει 13.9 πόντους και σουτάρει με ποσοστό 48.5% από το δίποντο και 42.9 από την γραμμή των τριών.

Είναι η κινητήριος δύναμη των Ερυθρόλευκων επιθετικά και σε κάποια ματς ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να ξεκολλήσει την ομάδα, όταν αυτή μπλοκάρει.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δείχνει συνεχώς διάθεση για βελτίωση και αποτελεί σημαντικό γρανάζι και στην αμυντική μηχανή της ομάδας του.

Ο Ντόρσεϊ ανταποδίδει στον Ολυμπιακό την εμπιστοσύνη που του έδειξε το καλοκαίρι και σκορπίζει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, αλλά και στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος βλέπει ένα υπερόπλο στη φαρέτρα του, έτοιμο να μπει στο παρκέ και να σκοτώσει κάθε αντίπαλο.

Αν συνεχίσει έτσι, σύντομα η κερκίδα θα βρει το νέο της αγαπημένο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς