17.7 C
Athens

Εσωτερικός «πόλεμος» στον Παναθηναϊκό λόγω του προστίμου στον Βιγιαφάνιες

Παγκόσμια πρωτοτυπία, με την αρνητική έννοια, στον Παναθηναϊκό.

Τη στιγμή που ο Λούκας Βιγιαφάνιες λογίζεται ως βασικό «γρανάζι» της πράσινης μηχανής και στην εφετινή σεζόν, παίρνοντας μέχρι και φανέλα βασικού από τον Γιοβάνοβιτς, από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» προκύπτει ζήτημα δικαστικής διαμάχης με την πλευρά του Αργεντίνου, με αφορμή το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει ο τελευταίος, μετά το θερμό επεισόδιο του με τον Χατζηγιοβάνη 3 μήνες νωρίτερα.

https://athlosnews.gr/panathinaikos-o-vigiafanies-chtypise-ton-chatzigiovani-stin-proponisi-kindynevoun-me-timoria/

Στο Κορωπί η ένταση μεταξύ του Βιγαφάνιες και της πράσινης διοίκησης είναι έκδηλη και δεν θα κοπάσει έως ότου βρεθεί λύση στο δικαστικό ζήτημα που έχει προκύψει μετά την επιβολή του μεγαλύτερου δυνατού προστίμου (πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό άνω των 60.000 ευρώ) στον Αργεντινό εξτρέμ, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στην προπόνησης της 26ης Αυγούστου με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ούτε δικαστικώς, μετά την εξέταση της υπόθεσης από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, και πλέον οδηγούνται στην εξωδικαστική λύση, κάτι που θα συμβεί μόνο αν το ύψος των χρημάτων μειωθεί με εκατέρωθεν υποχωρήσεις.

Αν δεν βρεθεί και εκεί λύση στο ζήτημα, τότε οι δύο πλευρές δεδομένα θα οδηγηθούν σε λύση της συνεργασίας τους και νέες δικαστικές περιπέτειες.

Υπενθυμίζεται ότι με δημόσια τοποθέτησή του ο Βιγιαφάνιες είχε υποστηρίξει πως ουδέποτε χτύπησε τον συμπαίκτη του, ζητώντας ωστόσο συγγνώμη για την απρεπή και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς