18.1 C
Athens

Από τα Σεπόλια στον Λευκό Οίκο: Ο Τζο Μπάιντεν τιμά τους Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο!

Οι πρωταθλητές του NBA βρέθηκαν σήμερα (8/11) στον Λευκό Οίκο ώστε να τιμηθούν από τον Τζο Μπάιντεν, σε μία εικόνα που μας γέμισε -ξανά- με άπλετη περηφάνεια για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Γιάννης και Θανάσης ζουν -ξανά- το απόλυτο όνειρο, αναβιώνοντας κάτι από τις μαγικές στιγμές του περασμένου Ιουλίου, όταν και στέφθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ με τους Μπακς.

Ο λόγος; Η λαμπερή και σίγουρα αξέχαστη επίσκεψή τους στον Λευκό Οίκο προκειμένου να τιμηθούν όπως τους αξίζει από τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, σε μία εικόνα που μας γεμίζει ξανά με άπλετη υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά που από τις φτωχές γειτονιές στα Σεπόλια έφτασαν μέχρι την κορυφή του κόσμου.

Όλα αυτά με σκληρή δουλειά, επιμονή και μία ομάδα που πίστεψε στο αμέτρητο ταλέντο τους. Από τη μία ο απόλυτος MVP των τελευταίων δύο σεζόν στο NBA, Γιάννης, και από την άλλη το «θηρίο» που δεν μπορείς με τίποτα να ημερεύσεις, αλλά κρύβει μέσα του την καρδιά ενός μικρού παιδιού. Ο Θανάσης.

Μαζί με τα δαχτυλίδια τους και την υπόλοιπη ομάδα των Μπακς βρέθηκαν το μεσημέρι (ώρα Αμερικής) της Δευτέρας στον Λευκό Οίκο, όπου θα και θα τιμηθούν από τον Μπάιντεν και τους συνεργάτες του, όπως γίνεται κάθε χρόνο με την πρωταθλήτρια ομάδα του NBA, αν και τα τελευταία 4 χρόνια κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε λόγω… Τραμπ.

Δείτε εικόνες από την παρουσία των Μπακς και του Γιάννη στον Λευκό Οίκο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς