19.7 C
Athens

Ντάνστον για Σλούκα: «Είναι ο πιο ωραίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, γι’ αυτό τον έκανα νονό μου!»

Τους Μπράιαν Ντάνστον και Κώστα Σλούκα τους συνδέει μία δυνατή φιλία. Τόσο δυνατή που κάνει τον Αμερικανό άσο να θεωρεί τον Έλληνα ηγέτη του Ολυμπιακού ως «τον καλύτερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει». Όσο για τον Σλούκα, και μόνο το γεγονός ότι μέσα σε μία βραδιά αποφάσισε να γίνει νονός του πρώην συμπαίκτη του σε Άρη και Ολυμπιακό με αφορμή τον γάμο του τελευταίου με την Χριστιανή Ορθόδοξη, Άννα Καβασίλα.

«Ο Κώστας είναι μικρότερος από εμένα. Ήθελα να παντρευτώ τη γυναίκα μου, η οποία είναι Χριστιανή Ορθόδοξη. Έπρεπε να βαφτιστώ, αλλιώς δεν γινόταν να την παντρευτώ. Ήμασταν στην Κωνσταντινούπολη και ο μόνος Χριστιανός Ορθόδοξος που ήξερα έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε. Ήταν στους αντιπάλους μας. Όμως, τον γνώριζα από τον Άρη. Ήταν όμορφο αυτό που έγινε. Είναι ο πιο ωραίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «BasketNews» ο Ντάνστον, αποθεώνοντας το ποιόν του χαρακτήρα του Σλούκα, που καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις κι εκτός παρκέ.

Σε συνέχεια της τοποθέτησής του επί του θέματος, δήλωσε: «Όταν του είπα τι θέλω, αναρωτήθηκε τι συμβαίνει. Όμως μετά ήταν cool. Πήγαμε ένα πρωί στην εκκλησία εγώ, εκείνος, η γυναίκα μου και ο πατέρας της. Κάναμε το τελετουργικό και προχωρήσαμε. Ήταν τρελό, αλλά όμορφο. Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτή την εμπειρία. Μόλις βγήκα από την εκκλησία ένιωθα διαφορετικός άνθρωπος. Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και κόλλησα για πάντα με τον Σλούκα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς