22.4 C
Athens

ΑΕΚ: Αποκόμισε πρόβλημα στον προσαγωγό ο Τσούμπερ, χάνει τα ματς της Ελβετίας και τρέχει για Ολυμπιακό

Σοβαρό θέμα προέκυψε στην Ένωση, καθώς ο Ελβετός άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό

Και ξαφνικά πρόβλημα για την ΑΕΚ. Ο Στίβεν Τσούμπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το «Γ. Καμάρας» στην σαββατιάτικη αναμέτρηση της Ένωσης με τον Απόλλωνα και όπως ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας θα μείνει εκτός από τα ματς της εθνικής του ομάδας απέναντι σε Ιταλία και Βουλγαρία.

Πλέον η κατάσταση του θα παρακολουθείται καθημερινά για να διαπιστωθεί αν θα προλάβει να βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος άσος των Κιτρινόμαυρων αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στο παιχνίδι της Ριζούπολης που σύμφωνα με τις νέες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε του δημιούργησαν πρόβλημα στον προσαγωγό, αφήνοντας τον εκτός από τις επικείμενες αναμετρήσεις της εθνικής Ελβετίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Μετά από εξέταση του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας, ο Στίβεν Τσούμπερ διαγνώστηκε σήμερα με τραυματισμό στους προσαγωγούς. Έτσι ο Τσούμπερ μένει εκτός για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κληθεί άλλοι ποδοσφαιριστές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο Twitter η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς