19 C
Athens

Η ποδοσφαιρική δικαίωση του Ολυμπιακού

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν μια απόδειξη ότι στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους του.

Η ομάδα του Πειραιά τα τελευταία χρόνια απομακρύνεται συνεχώς περισσότερο από τους «εχθρούς» του στην Ελλάδα, κάτι που πιστοποιήθηκε από τις τρεις νίκες του τις προηγούμενες ημέρες.

Στην Καλλιθέα η β’ ομάδα των Πειραιωτών έμεινε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ που κατέβηκε να παίξει με συνταγή… Πάμπλο Γκαρσία. Πήγε το ματς στη δύναμη και τους ψευτοτσαμπουκάδες νομίζοντας ότι έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα μασήσουν, όμως τελικά του γύρισε μπούμερανγκ, αφού το τελικό σκορ έδειξε 3-1.

https://athlosnews.gr/ton-apostolopoulo-ton-gnorizame-tora-mathame-kai-ton-k-vergeti-pou-prepei-na-paei-spiti-tou/

Ένας ματς που θα έπρεπε ο Αποστολόπουλος να πάει σπίτι του για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μαρίνο, αλλά ο πρώην παίκτης του Πλατανιά τελικά ούτε καν αποβλήθηκε. Ευτυχώς για τον Ιμπαγάσα οι παίκτες του δε μάσησαν, ανασυγκροτήθηκαν και το τελικό σκορ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, στέλνοντας τους Θεσσαλονικείς στο σπίτι τους με το κεφάλι κάτω.

Η συνέχεια έγινε το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα Κ16 φιλοδώρησε με επτά τέρματα τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ότι και στα τμήματα υποδομής η δουλειά που γίνεται είναι ανάλογη με αυτή της πρώτης ομάδας.

Η νίκη αυτή δίνει χρόνο στην ομάδα του Πειραιά να βελτιωθεί, αφού ακόμα δεν έχει πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης που μας έχει συνηθίσει. Όσο όμως παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, τόσο πιο αισιόδοξη μπορεί να είναι στο μέλλον…

https://athlosnews.gr/attica-cup-o-olybiakos-k16-skorpise-ton-panathinaiko-me-skor-7-0/

Οι πιτσιρικάδες του Μπενετάτου ήταν χάρμα οφθαλμών στο Attica Cup και σκόρπισαν στην κυριολεξία του Πράσινους που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του ματς να αντισταθούν.

Το βράδυ, οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς πήραν το τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό και έμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, διορθώνοντας κι εκεί τα πράγματα αφού η ΑΕΚ το Σάββατο είχε συγκατοικήσει μαζί τους. Η εικόνα των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ομάδας του Πειραιά, δικαιολογεί απόλυτα την υπεροχή της.

https://athlosnews.gr/olybiakos-ionikos-1-0-niki-me-to-myalo-stous-travmaties/

Τόσο στα μικρά, όσο και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος και κερδίζει τους αντιπάλους του, αποκαθιστώντας την τάξη…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς