20.8 C
Athens

Μπέος: Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο, ας γίνει η αρχή να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο

Το ματς του Βόλου με τον Άρη βρίσκεται εδώ και περίπου μισή ώρα στον «αέρα» μετά τη μαζική είσοδο οπαδών των Κιτρίνων στο Πανθεσσαλικό και ρίψη κροτίδων από την αστυνομία, γεγονός που οδήγησε τον διαιτητή Καραντώνη να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Μάλιστα, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, τόνισε πως «οι αλήτες δεν έχουν καμία θέση στο γήπεδο», ενώ υποστήριξε πως ζήτησε την οριστική διακοπή του αγώνα, ώστε «ο καθένας να πληρώσει ότι του αναλογεί».

 

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Προέχει η ασφάλεια των απλών φιλάθλων και όχι μίας μερίδας αλητών. Δεν ευθύνεται ο Άρης, αλλά η κατάσταση. Δεν πρέπει αυτοί να είναι στο γήπεδο. Έχω ζήσει πολλά πράγματα. Αυτό σήμερα, δίπλα σε παιδάκια των ακαδημιών να σκάνε κροτίδες είναι λυπηρό.

Δεν έχει σημασία ένας αγώνας. Καλώ τον κ. Αυγενάκη με τους περίεργους νόμους που περνάει και την διοργανώτρια αρχή να φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Εγώ ζητάω να διακοπεί ο αγώνας. Εκδώσαμε 247 εισιτήρια. Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο, θέλουμε οικογενειάρχες, να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Έσπασαν τα κιγκλιδώματα και η αστυνομία ήταν απούσα. Να διακοπεί και ο καθένας να πληρώσει ό,τι του αναλογεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς