20.9 C
Athens

De Telegraaf: Σνάιντερ και Κάιτ έχουν μπλέξει με βαρόνο ναρκωτικών

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην Ολλανδία με το άκουσμα της είδησης ότι Σνάιντερ και Κάιτ εξετάσθηκαν ως μάρτυρες σε έρευνα που σχετίζεται με έναν «βαρόνο» ναρκωτικών στην Ολλανδία.

Την είδηση μετέφερε η De Telegraaf η οποία ισχυρίζεται ότι οι δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές στοιχημάτιζαν στην εταιρεία «Edobet», μια παράνομη πλατφόρμα, που συνδέεται με κύκλωμα παράνομων δραστηριοτήτων που ανήκε σε κάποιον ονόματι Σ.Πιέστ και ο οποίος συνελήφθη πέρυσι στην Χάγη.

Οι πηγές που επικαλείται το Μέσο αναφέρουν ότι ο πρώην μέσος της Ιντερ, φέρεται να συγκέντρωσε σημαντικά χρέη λόγω του τζόγου και στη συνέχεια δέχτηκε απειλές από την συμμορία, εναντίον μελών της οικογένειας του. Οσο για τον υψηλόσωμο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, επρόκειτο να στοιχηματίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε αυτήν την ιστοσελίδα.

«Συμφώνησα με κάποιον σε ένα βενζινάδικο. Σκέφτηκα ότι ήταν καλό να τον πληρώσω με μετρητά, για να παίξω ανώνυμα. Δεν έπαιζα για τα χρήματα, αλλά μου άρεσε να παίζω», δήλωσε ο Κάϊτ στην ολλανδική εφημερίδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς