24.7 C
Athens

Πασκουάλ: «Στόχος μας κάθε χρόνο είναι το Final 4»

Ο Τσάβι Πασκούαλ μίλησε για την ερχόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό και για τους στόχους που έχει η ομάδα

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού την ερχόμενη σεζόν αλλά και γενικότερα για την ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι. Ο Καταλανός προπονητής, θεωρεί πως ο βασικός στόχος του τριφυλλιού είναι κάθε χρόνο το Final 4.

Παράλληλα, κλήθηκε να αναφέρει τη γνώμη του και για τον Ναβάρο, ο οποίος αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση. Να θυμίσουμε ότι ο Πασκουάλ υπήρξε προπονητής του Ναβάρο για οκτώ χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί κάθε καλοκαίρι είναι μεγάλο. Ευχαριστώ τον Δημήτρη και την οικογένεια για ό,τι έκανε για τον Παναθηναϊκό. Είναι εκπληκτικό ό,τι έκανε και είμαι περήφανος που θα είμαι εδώ. Όταν φτιάχνω το ρόστερ πάντα πιστεύω ότι έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι μια καινούργια σεζόν με νέα πρόσωπα. Η προετοιμασία θα διαρκέσει αρκετά και η σεζόν θα είναι ακόμα πιο μεγάλη για εμάς».

Για τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε αυτή τη θέση και με αυτή την ποιότητα. Θέλουμε έναν παίκτη με εμπειρία που να δημιουργεί. Είμαστε χαρούμενοι με αυτή την ομάδα. Είναι σημαντικό που τον έχουμε εδώ και θέλαμε να τον έχουμε στην ομάδα μας».

Για τον Ναβάρο: «Ο Ναβάρο είναι ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ Παίκτες όπως αυτός έχουν φτιάξει τον χαρακτήρα της Ευρωλίγκα. Ίσως να άξιζε να ήταν λίγο διαφορετικό το τέλος της καριέρας του. Είναι πολύ καλός παίκτης και του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το Final Four: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα σαν στόχο το Φάιναλ Φορ. Ο κόσμος το αξίζει, όπως και η ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Τα πάντα στην ζωή εξαρτώνται από το ποιον έχεις να ανταγωνιστείς. Έχουμε να αναμετρηθούμε με πολλές πολύ καλές ομάδες. Τα τελευταία χρόνια αναμετρήθηκε ο Παναθηναϊκός με σπουδαία κλαμπ, που κάνουν πρωταθλητισμό. Μερικές φορές τα πράγματα έχουν να κάνουν με παράγοντες της στιγμής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς