20.9 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ 3-1: Μετά τον… Α’ πήρε σειρά και ο Β’!

Ο ΠΑΟΚ Β' προηγήθηκε χωρίς τελική (!), αλλά οι πολύ ανώτεροι Ερυθρόλευκοι γύρισαν το ματς και συνδύασαν με θριαμβευτικό τρόπο το παρθενικό ματς τη Β' ομάδας τους στη Super League 2

Ιδανικότερο ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού Β’ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι Ερυθρόλευκοι στην πρεμιέρα της Super League 2 επιβλήθηκαν με ανατροπή με 3-1 του ΠΑΟΚ Β’ στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας και έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής οι περισσότεροι από τους παίκτες που επέλεξε ο Αργεντινός κόουτς.

Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν πολύ καλύτερος και το 0-1 του πρώτου μέρους τον αδικεί. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε στο 13′, όταν ο Χατζηστραβός βρήκε τον Γαϊτανίδη και ο Καλογερόπουλος βρήκε άτσαλα την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Τζολάκη για το 0-1.

Η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα ήταν οι… πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να βλέπουν τον Αλγκασίμ Μπα να αστοχεί στη μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και έφτασαν σε μια μεγάλη ανατροπή παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Στο 65′ ο Σουρλής άνοιξε αριστερά στον Κίτσο που έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ταλιχμανίδη για το 1-1. Επτά λεπτά αργότερα ο εξαιρετικός Αλγκασίμ Μπα κέρδισε πέναλτι από τον Κουλιεράκη και ο ίδιος ο ταλαντούχος επιθετικός από τη Γουινέα για το 2-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87′ από τον Αλέξανδρο Βοΐλη. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τσίμπησε την μπάλα τρομερά προ του Παναγιώτου και έγραψε το 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος (90′ Λιάσος), Κίτσος, Κωστή (82′ Σαπουντζής), Σουρλής (90′ Ντόη), Αλγκασίμ Μπα (86′ Βοΐλης).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Καλουτσκίδης, Ίνγκασον (66′ Αποστολόπουλος), Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (46′ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζήμας (66′ Παναγιώτου), Γαϊτανίδης, Πανίδης (58′ Γκορντεζιάν).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς