19 C
Athens

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Χρυσικόπουλος: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο γκαρντ του Περιστερίου, Λίνος Χρυσικόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την έκτη αγωνιστική της Basket League.

Ο έμπειρος Έλληνας άσος χαρακτήρισε -και όχι αδίκως- τους Ερυθρόλευκους ως μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague αυτή τη στιγμή, τονίζοντας πως η ομάδα του θα δώσει από το πρώτο λεπτό το 100% των δυνατοτήτων της για να φτάσει στην έκπληξη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Χρυσικόπουλος:

«Γεια σας φίλοι μου,

Η ομάδα μου, το Περιστέρι Vitabiotics, δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και αυτό αποτυπώθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια μας για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και στο FIBA Europe Cup με την Τσμόκι Μινσκ.

Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερο τεστ για εμάς από το να αναμετρηθούμε με μια από της καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα αθλητική, με πολύ καλό μακρινό σουτ και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να πετύχουμε κάτι καλό, πρέπει να μην επιτρέψουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και δεύτερες ευκαιρίες από το καλό επιθετικό ριμπάουντ του Ολυμπιακού.

Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για τον σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική σε τέτοια ματς και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς