24 C
Athens

Σε αδιέξοδο ο Ίρβινγκ: Η εκλογή του Άνταμς δεν αλλάζει κάτι στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Ο Κάιρι Ίρβινγκ εμμένει στην απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, κάτι που τον θέτει εκτός της ομάδας των Νετς και οδηγεί την καριέρα του σε αδιέξοδο.

Μετά την εκλογή του Έρικ Άνταμς ως νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης οι ισχύοντες κανόνες για τους μη εμβολιασμένους αθλητές και το απαγορευτικό που τους επιβάλλεται σχετικά με τη συμμετοχή τους σε αγώνες «κλειστών» εγκαταστάσεων δεν πρόκειται να αλλάξουν, γεγονός που… σκοτώνει και την τελευταία ελπίδα του Ίρβινγκ για ανατροπή της απόφασης της ομάδας του.

Πλέον, ο Αμερικανός οφείλει να αποφασίσει για τη μοίρα του, σε μία άλυτη εξίσωση το αποτέλεσμα της οποίας δεν κρίνεται αποκλειστικά από τον ίδιο. Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του Μπρούκλιν και να συνεχίσει σε διαφορετική πολιτεία συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, καθότι οι Νετς δεν αλλάζουν στάση και στη Νέα Υόρκη οι κανόνες για τον covid-19 μπαίνουν πάνω από επωνυμίες και συμβόλαια εκατομμυρίων.

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τους κανονισμούς. Είναι στο χέρι του ΝΒΑ και του Κάιρι να συμφωνήσουν και να βρουν μια λύση. Πιστεύω πως θα γίνει», ανέφερε ο Έρικ Άνταμς στις πρώτες του δηλώσεις, με τον Ίρβιβγκ, πάντως, να μένει πιστός στην απόφασή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς