17.2 C
Athens

Η ΑΕΚ έμπλεξε τον… Ολυμπιακό στην απολογία της για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη!

Οι άνθρωποι της Ένωσης κατάφεραν να «μπλέξουν» τον Ολυμπιακό στην απολογία τους για όσα εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου απέναντι στους Θεσσαλονικείς

Ως «άριστες» χαρακτήρισε τις σχέσεις του Άρη με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ ΑΕΚ, που στην απολογία της ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες των Κιτρίνων για όσα έγιναν στο μεταξύ τους ματς την περασμένη Κυριακή, κατάφερε να μπλέξει -ξανά- τον Ολυμπιακό!

https://athlosnews.gr/anoixe-eisangeliki-erevna-gia-to-aek-aris/

Συγκεκριμένα την Ένωση εκπροσώπησαν η δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ελευθερία Ρίζου, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κοσμάς, που χαρακτήρισε ως «προκλητική» τη στάση των ανθρώπων του Άρη, κάνοντας λόγο για ξεκάθαρο στόχο τους να τιμωρηθεί η έδρας της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο κ. Κοσμάς ανέφερε:

«Θεωρούσαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε ότι ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι σχέσεις τους άλλωστε είναι άριστες. Ο πάγκος του Άρη ήταν περισσότερο όρθιος παρά καθιστός. Το γήπεδο έβραζε επειδή έβλεπε ότι η προκλητική στάση του Άρη έμενε ατιμώρητη. Περίμενα στη φυσούνα στο ημίχρονο για να προλάβω τις προκλήσεις και να μην τσιμπήσουμε και τιμωρηθούμε ενόψει Ολυμπιακού. Γι’ αυτό κατέβηκε και ο Μελισσανίδης.

Ο βοηθός προπονητής του Άρη κατευθυνόμενος στην φυσούνα έβριζε προς την εξέδρα. Δεν έχει καταγραφεί πουθενά αυτό, μια σπίθα αρκούσε για να εκραγεί η κατάσταση. Λειτουργήσαμε πυροσβεστικά, ο Νιαρχάκος ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Στο ημίχρονο έβγαλαν εμπρηστική ανακοίνωση με 20.000 κόσμο στο γήπεδο που μπορούσε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της».

Για να προσθέσει με τη σειρά της η κ. Ρίζου:

«Το παράπονο μου ειναι ότι δεν είναι εδώ ο Άρης. Αυτή η σκηνοθεσία ήταν για να τιμωρηθούμε και να παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο ήθελε να προλάβει τους παίκτες για να μην απαντήσουν στις προκλήσεις».

Μάλιστα, οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων ανέφεραν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε και στα αποδυτήρια. «Παρευρέθηκε απλώς στη φυσούνα για να ηρεμίσει τους παίκτες, ώστε να μην απαντήσουν στις προκλήσεις», ήταν η ατάκα τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς