18.7 C
Athens

Σύσκεψη για το νέο γήπεδο του Άρη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι πρώτες επαφές των διοικούντων του Άρη με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη με φόντο το νέο γήπεδο των Κιτρίνων ξεκίνησαν από σήμερα (5/11), αφού ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και αυτός του ΑΣ Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με φορείς της πόλης για να ανοίξει ο δρόμος της κατασκευής ενός νέου σταδίου στην περιοχή του αεροδρομίου.

Παρουσία του του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρου Λεκάκη, του αρχιτέκτονα, Τάκη Δούμα και του δημάρχου Πυλαία – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζιδη, οι δύο ισχυροί άνδρες των Κιτρίνων παρουσίασαν το πλάνο τους για την κατασκευή ενός νέου πολυχώρου για τον Άρη με τη προοπτική το νέο στάδιο να αποτελεί στολίδι για την πόλη και να είναι εύκολα προσβάσιμο για όλους.

«Η πλευρά του Άρη είναι έτοιμη και περιμένει τα επόμενα βήματα», φέρεται να είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Απόστολο Τζιτζικώστα λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης.

Οι πρώτες συζητήσεις θα έχουν καθαρά διερευνητικό και τυπικό χαρακτήρα, ώστε να γίνουν τα καθοριστικά πρώτα βήματα για την προοπτική του μεγάλου αυτού έργου για τον Άρη στο μέλλον.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς