26.1 C
Athens

Πήρε ανάσα και άρχισε να ελπίζει ο Περέιρα: «Μπορούμε να νικήσουμε στην Ελλάδα»

Ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να βρίσκεται στα… σχοινιά και να μην είναι καν βέβαιο αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε μέχρι το ματς των Τούρκων απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο αναθάρρησε μετά το διπλό της ομάδας του κόντρα στην Αντβέρπ και πλέον «βλέπει» πρόκριση με νίκη στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε απλά στην ικανοποίηση για το 0-3 της ομάδας του μέσα στο Βέλγιο, αλλά πήγε την κουβέντα ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στην πρώην του ομάδα, φεύγοντας με το «διπλό» από τον Πειραιά σε 3 εβδομάδες από σήμερα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την απόδοση της ομάδας μου. Αξίζαμε τη νίκη. Πετύχαμε τρία γκολ, δίχως να δεχθούμε κάποιο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα. Αξίζει συγχαρητήρια η ομάδα μου για τη σημερινή της εμφάνιση».

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες πρόκρισης της Φενέρ και το επόμενο παιχνίδι στην Ελλάδα, είπε: «Είμαστε ακόμα στο κόλπο για την πρόκριση. Αν παίξουμε όπως σήμερα και αν είμαστε όπως αυτήν την περίοδο, μπορούμε να νικήσουμε και στην Ελλάδα. Όσο παίζουμε όπως σήμερα, έχουμε ακόμα ελπίδες».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς