20 C
Athens

Παναθηναϊκός: Το παλεύει για Κόντε, υπάρχει εναλλακτική

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκτήσει ακόμα επιθετικό, ωστόσο υπάρχει πλάνο σχετικά με τις κινήσεις του συλλόγου

Ο χρόνος πιέζει και στον Παναθηναϊκό τρέχουν να κλείσουν το βασικό επιθετικό της ομάδας. Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος μπορεί να κάνει μόνο μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι άνω των 23 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι το παλεύουν για Κόντε, ενώ έχουν και εναλλακτικό πλάνο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Νταμπίζας έχει βρει αξιόλογο φορ από το εξωτερικό και μάλιστα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη. Ωστόσο το τριφύλλι δεν ανακοινώνει τον συγκεκριμένο φορ, καθώς επιθυμεί να παλέψει περισσότερο την περίπτωση του Πέδρο Κόντε.

Τα τελευταία νέα για τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς υπάρχει οικονομική διαφορά και με τον ΠΑΣ αλλά και με τα λεφτά που ζητάει ο Κόντε. Πάντως το συμβόλαιο του Ισπανού φορ με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και ο σύλλογος δεν επιθυμεί να τον χάσει χωρίς να έχει κάποιο κέρδος.

Ακριβώς σ’ αυτό το ενδεχόμενο πατάει ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος αναμένεται να προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με τις δύο πλευρές (ΠΑΣ-Κόντε) και τελικά ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον Ισπανό φορ. Σε περίπτωση οριστικού ναυαγίου της συγκεκριμένης υπόθεσης, τότε οι πράσινοι θα αποκτήσουν τον φορ που έχει συμφωνήσει προφορικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς