20.7 C
Athens

Έξαλλος με την αποβολή του ο Χούμελς: «Ο Άντονι μου είπε ότι δεν ήταν κόκκινη, έκρινε το αποτέλεσμα»

Ο Ματς Χούμελς «κατόρθωσε» -γιατί περί κατορθώματος των διαιτητών πρόκειται- να αποβληθεί σε μία φάση που περισσότερο του έγινε παρά έκανε φάουλ και από χθες προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα πώς και τα γιατί μίας αποβολής που, σύμφωνα με τον ίδιο, έκρινε το αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς με τον Άγιαξ.

Ο Άιαντας κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από τη Βεστφαλία (1-3) εκμεταλλευόμενος πλήρως την αριθμητική του υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, με τον Γερμανό διεθνή στόπερ να μένει έκπληκτος (όπως όλοι μας) με την απόφαση του διαιτητή Τείλορ να τον αποβάλει -δίχως να εξετάσει τη φάση του VAR- για ένα καθαρό τάκλιν στη μπάλα!

Δείτε ξανά τη στιγμή της αποβολής του και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Δεν έχω ιδέα πώς μπορείς να δώσεις τέτοια κόκκινή ως διαιτητής στο επίπεδο του Champions League. Δε μπορούσα να το πιστέψω. Αυτή είναι μια παράλογη απόφαση. Ο διαιτητής καθόρισε το παιχνίδι σήμερα και νομίζω ότι το ξέρει. Θα τον ρωτήσω ξανά για αυτό στα αποδυτήρια, γιατί με ενδιαφέρει πολύ αυτό που είδε. Ήρθε ο ίδιος (ο Άντονι) και είπε ότι δεν ήταν κόκκινη κάρτα. Αλλά ο VAR, αν το κάνει σε πλήρη απασχόληση, πρέπει να το δει μόνος του», δήλωσε ο Χούμελς για την επίμαχη φάση στο DAZN.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς