22.8 C
Athens

Τσάβι: Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου

Ο Τσάβι τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να τα βρει ο Καταλανικός σύλλογος με την Αλ Σαντ προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν χθες στο Κατάρ προκειμένου να ξεκινήσουν επίσημα επαφές για την επιστροφή του Τσάβι στο σύλλογο και ο ίδιος ο προπονητής της Αλ Σαντ πήρε θέση υπέρ αυτής!

«Οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά είμαι θετικός άνθρωπος. Είναι ζήτημα κοινής λογικής. Πρέπει να τα βρουν.

Εγώ μιλάω με την Μπαρτσελόνα εδώ και μέρες, όλα είναι έτοιμα. Οι δύο ομάδες ξέρουν τη θέση μου κι ελπίζω το θέμα να λυθεί σύντομα. Ελπίζω να επιστρέψω σπίτι μου, είναι κάτι που με ενθουσιάζει ως προοπτική», είπε ο Τσάβι και πλέον άπαντες περιμένουν να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του!

Πάντως σύμφωνα με όσα διέρρευσαν χθες Η Αλ Σαντ φέρεται να έχει κλείσει την πόρτα στην Μπάρτσα:

«Καλωσορίζουμε τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα, το εκτιμούμε και το σεβόμαστε. Όμως η θέση του συλλόγου μας είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κρατήσουμε τον κόουτς Τσάβι μαζί μας και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει σε αυτήν την ευαίσθηση στιγμή της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο twitter o CEO της ομάδας, παγώνοντας τα χαμόγελα των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς