19.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Θέλει να πάρει τον αέρα της Κοπεγχάγης και την πρωτιά στον όμιλο

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε (4/11, 22:00) το πιο σημαντικό -μέχρι το επόμενο- ευρωπαϊκό του ματς στη σεζόν απέναντι σε μία ομάδα που «διψάει» για εκδίκηση και θεωρητικά παίζει το τελευταίο της χαρτί στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει ότι μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Πάρκεν» κρατά τη μοίρα, αναφορικά με την πρωτιά του ομίλου, στα χέρια της και πλέον μένει να το επιβεβαιώσει και στο χορτάρι της Τούμπας, που τα τελευταία χρόνια και επί εποχής του Ρουμάνου προπονητή ουκ ολίγες φορές τον έχει προδώσει στα μεγάλα ματς.

Από την άλλη, οι Δανοί ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη-βάλσαμο, ώστε να ξεχάσουν το στραβοπάτημα του Οκτωβρίου και να πάρουν αυτοί το κεφάλι για την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Στα αγωνιστικά πλάνα, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, πέρα από αυτά των Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα και αναμένεται να παραταχθεί με όλα του τα όπλα και με επιθετικό προσανατολισμό.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε διάταξη 4-2-3-1 είναι: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κόυρτιτς, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς