19.7 C
Athens

Ολυμπιακός – Άιντραχτ: Για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Άιντραχτ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην κορυφή του ομίλου του στο Europa League και θα του δώσει ξανά την ευκαιρία να είναι εκείνος ο… ρυθμιστής της τύχης του όσον αφορά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στη Γερμανία με σκορ 3-1 σε μια βραδιά που οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν τη χειρότερή τους φετινή εμφάνιση και απόψε θέλει τη ρεβάνς προκειμένου να βρεθεί και πάλι σε θέση ισχύος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Μπουχαλάκη ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στο ματς, χωρίς ωστόσο οι πιθανότητες να είναι υπέρ του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει προετοιμάσει την ομάδα του για πραγματική μάχη απέναντι στους Γερμανούς οι οποίοι φέτος κάνουν μέτρια σεζόν. Το αποψινό παιχνίδι είναι ένα κρας τεστ για τον τεχνικό της Άιντραχτ Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος σε κάθε ματς κρίνεται.

Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τους Ρέαμπτσιου, Σωκράτη, Μπα και Λαλά στην άμυνα, στο κέντρο τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, μπροστά τους τον Αγκιμπού, με τους Μασούρα και Ονιεκούρου στα άκρα και μοναδικό προωθημένο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

O Αντρέι Κουλμπάκοφ από τη Λευκορωσία θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Ζιουκ και Μασλιάνκο.

Στο VAR θα είναι οι Ιταλοί Βαλέρι, Μέλι και 4ος ο επίσης Λευκορώσος Σίμουσικ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς