19 C
Athens

Ο Στέφανος Κουμπαράκης στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

Ο 29χρονος Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) θα διαιτητεύσει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που θα γίνει κόντρα στον Λεβαδειακό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο εν λόγω ρέφερι θα συναντήσει για δεύτερη φορά τους ερυθρόλευκους. Πέρσι ορίστηκε στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (3-0), την τελευταία αγωνιστική. Ο Κουμπαράκης προβιβάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στον πίνακα της Super League. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, συμπληρώνοντας το κενό που είχε δημιουργηθεί από την αποχωρήση του Χρήστου Γκράνα (Θράκης), ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ.

Η ΚΕΔ τον όρισε σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι την ολοκλήρωση του. Πρώτο βοηθό στο Καραϊσκάκη θα έχει τον Σπύρο Βασιλόπουλο (Έβρου) με τον οποίο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές, κυρίως σε αγώνες της Football League. Δεύτερος βοηθός στην αναμέτρηση θα είναι ο Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), ο οποίος ανέβηκε τώρα στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας), ο οποίος είναι υποψήφιος για διεθνής. Την διαιτητική ομάδα θα βαθμολογήσει ο Μπάμπης Καρατζάς (Εύβοιας), ο οποίος το έκανε πέρσι μία φορά σε ματς που σφύριξε ο Κουμπαράκης.

Ο μέσος ηλικιακός όρος του διαιτητή και των βοηθών είναι μικρός. Εκπροσωπούν την νέα γενιά στον πίνακα της Super League. Είναι δηλαδή μέρος της ανανέωσης που έγινε τον Ιούνιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς