13.2 C
Athens

Αυστραλία: Βρέθηκε η 4χρονη Κλόι, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της

Το 4χρονο κοριτσάκι στην Αυστραλία, που εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου από κάμπινγκ στο οποίο βρισκόταν με τους γονείς του, βρέθηκε σήμερα σώο και αβλαβές σε ένα σπίτι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Κλίο Σμιθ είχε εξαφανιστεί από κάμπινγκ, στο οποίο βρισκόταν με την οικογένειά της στην Δυτική Αυστραλία. Σημαντικές χερσαίες, θαλάσσιες και από αέρος έρευνες, στις οποίες μετείχαν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, είχαν ξεκινήσει αμέσως μετά την εξαφάνισή της.

Το κοριτσάκι βρέθηκε από την αστυνομία σε ένα κλειδωμένο σπίτι στο Κάρναρβον, κοντά στην τοποθεσία στην οποία είχε θεαθεί τελευταία φορά 18 ημέρες νωρίτερα.

Οι αστυνομικοί παραβίασαν την κλειδωμένη πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι στο οποίο βρισκόταν η Κλίο γύρω στη 01:00 τοπική ώρα και συνέλαβαν έναν άνδρα 36 ετών.

Η μητέρα είχε περιγράψει την απελπισία της όταν το πρωί της 16ης Οκτωβρίου είχε ανακαλύψει ότι η σκηνή της οικογένειάς της στο κάμπινγκ ήταν ανοιχτή και ότι η μεγάλη της κόρη είχε εξαφανιστεί.

Η αστυνομία είχε προσφέρει τον περασμένο μήνα αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 640.000 ευρώ) για οποιαδήποτε πληροφορία που θα βοηθούσε να βρεθεί η Κλίο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς