23.1 C
Athens

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την Άιντραχτ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο (4/11) την Άιντραχτ Φρανφούρτης με στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι στη Γερμανία έκαναν το χειρότερο φετινό τους παιχνίδι και είδαν την ομάδα της Γερμανίας να είναι κυρίαρχη στο γήπεδο, παίρνοντας τη νίκη κι ανεβαίνοντας μόνη πρώτη.

Ο Ολυμπιακός αύριο θα επιδιώξει την επαναφορά του στην κορυφή και ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το κρίσιμο ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σισέ που είναι τιμωρημένος και για το λόγο αυτό στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό έδωσε θέση βασικού στον Μπα, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να βρει ρυθμό, ώστε να είναι έτοιμος κόντρα στη Γερμανική επίθεση!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει η ομάδα του να πιέσει από το πρώτο λεπτό τους Γερμανούς, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας της και έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές του ανάλογες οδηγίες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Βατσίλ θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη, Μπα και Λαλά να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Στο κέντρο οι Εμβιλά και Μαντί θα πλαισωθούν και αύριο από τον Αγκιμπού που θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ελ Αραμπί, ενώ στις πτέρυγες θα αγωνιστεί ο Μασούρας, με τους Ονιεκούρου και Λόπες να διεκδικούν μια θέση.

Δεν αποκλείεται πάντως αμφότεροι να μείνουν στον πάγκο, αφού μια σκέψη του Πορτογάλου είναι να επαναφέρει τον Μπουχαλάκη στο βασικό σχήμα και να περάσει στις πτέρυγες τον Αγκιμπού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς