21.5 C
Athens

Φενέρμπαχτσε: Θέμα χρόνου η αποδέσμευση του Περέιρα – Σε πρώτο πλάνο η επιλογή Φινκ

Ο Βίτορ Περέιρα οδηγεί έως τώρα τη Φενέρμπαχτσε σε ένα ναυάγιο στο οποίο της λείπουν μέχρι και τα σωσίβια, με αποτέλεσμα η διοίκηση του τούρκικου συλλόγου με μπροστάρη τον πρόεδρο Αλί Κοτς να ψάχνεται από τώρα για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου προπονητή.

Η Φενέρ έχει μείνει από νωρίς μακριά από την κούρσα του πρωταθλήματος στην Τουρκία και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την «καταδικαστική» ισοπαλία με την Αντβέρπ βλέπει το σενάριο πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Europa League να απομακρύνεται.

Πλέον, στη διοίκηση της ομάδας κυριαρχεί το σενάριο της απόλυσης του Περέιρα από την τεχνική ηγεσία το συντομότερο δυνατό, ώστε οι «Κιτρινομπλέ» να βρουν ξανά τα πατήματα τους και να σώσουν ό,τι μπορούν από τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα, ο προπονητής που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Περέιρα ακούει στο όνομα Τόρστεν Φινκ.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν έχει μεγάλη εμπειρία από τους προπονητικούς πάγκους σε χώρες όπως η Αυστρία, η Ελβετία και η Κύπρος και ουσιαστικά «παίζει» μόνος του για την καρέκλα της Φενέρ, ειδικότερα από τη στιγμή που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την Βίσελ Κόμπε (ομάδα της Ιαπωνίας).

Όπως όλα δείχνουν το θέμα θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενοι οι Τούρκοι να πάνε με υπηρεσιακό τεχνικό στο ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο την ερχόμενη Πέμπτη (4/11).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς